5 september, 2016

Om DuSolid

Hej!

Vad har du bidragit med på din arbetsplats och till din familj just idag? Vad ledde det till? Hur påverkar ditt beteende din omgivning? Hur många gånger har du skrattat idag? Dessa frågor blev början på min egen resa mot att bli mer medveten och närma mig ett liv så som jag vill leva det, och tusen fler frågor och svar har och fortsätter forma mig till vem jag är.

Frågor till dig! Är du vem du vill vara och är du stolt över vem du är? Mår du som du vill må? Når du dina mål?Känner du på det sätt som du vill känna? Du har alla de resurser du behöver – frågan är om du tränar och använder dem på ett sådant sätt att de hjälper dig?

Jag har byggt ett nytt koncept för personlig utveckling, Full Hand, som är ett webbaserat program som lär ut verktyg för att balansera och prioritera dina engagemang i ditt arbete och i studier, likväl som i ditt privatliv. Ett lugnt, tryggt och säkert självledarskap  som ger en stabil plattform om vem du är, dina värderingar och de val du gör.

Min vision är att Full Hand blir ett fundament för livskvalitet och jag ser fram emot resan. Hör av dig om du är intresserad och vill veta mer.

Min senare utbildning: mental tränare, certifierad coach ICC , kostrådgivare

Bakgrund

Drygt 20 år i näringslivet internationellt med största delen i telekombranschen där jag haft både operativa och strategiska roller som bl.a. projektledare, teamledare och produktchef. Jag hade en ledande roll i företagets resa genom  kundanpassningskonceptet med setup, intern och extern resurs och kapacitetssäkring med global processutveckling och kvalitetssäkring. En fantastisk och lärorik tid.

2009 gjorde jag ett av mitt livs svåraste val, och lämnade ”tryggheten”. Mina värderingar berättade för mig, både fysiskt och mentalt, att jag hade en annan resa att göra. Så jag gjorde som Bambi och gav mig ut på den hala isen utan varken hjälm eller knäskydd, och det är en resa jag idag känner mig riktigt stolt över!

Min tidigare utbildning: projektledare, objektledare, produktchef, processledare, massör, ungdomsledare i både fotboll och handboll.

Kanske har vi något gemensamt?  Tonårsbarn, en katt, njuter av promenader i skogen och vid havet, källsorterar, lever god hälsa. Upplevt Petra, strosat i Damaskus, hoppat tandem, dykt i Röda och badat i Döda och föst kor från hästryggen. Oroar mig ibland i onödan, ogillar min morgonfrisyr, lek- och kärleksfull, älskar livets goda som choklad och popcorn med smält smör och är nyfiken på människor, och såklart nyfiken på dig och vad ett samtal kanske leder till?!

Varmaste hälsning!

Marita