8 september, 2016

Coaching – hjälper dig hitta vägen till precis just det du behöver!

Coaching – jag ställer frågorna och du har svaren!

Och nu tänker du säkert såhär …  – Om jag hade svaren skulle jag inte behöva någon hjälp!Det är ju just för att jag INTE har svaren som jag behöver hjälp! Om det är detta du tänker så har du kommit rätt. Jag lovar ge dig den information du behöver för att känna dig trygg med att ta steget för att komma vidare mot den förändring du så väl behöver.

Coaching är en mycket effektiv och kraftfull metod som innebär att ställa rätt frågor anpassade efter varje individ och situation. Frågornas syfte är att varje individ hittar egna resurser och lösningar utifrån egen erfarenhet, kompetens och förmåga. Rätt fråga vid precis rätt tillfälle och i rätt sammanhang gör att du öppnar upp kapacitet och potential som du redan har, men som kanske legat gömd bakom rädslor , begränsade övertygelser och stress.

Coaching fungerar som en ficklampa – resurserna finns hos dig, jag hjälper dig bara tända lampan så att du ser dem!

Första steget till den förändring du vill få är göra något litet som gör stor skillnad, och första steget kan vara att skriva till mig. Vänta inte tills imorgon, gör det direkt! Skriv till mig så kontaktar jag dig, sen tar vi det därifrån.

Undrar du VEM jag coachar?

Jag coachar dig som vill prestera bättre, få bättre relationer, bli en bättre förälder, dig som studerar och som känner dig stressad, dig som hamnat i en dålig relation och dig som vill utvecklas i karriären. Jag coachar dig ifrån den känsla du bär mot den den känsla du vill ha.

Jag coachar dig som vill bli en bättre version av dig själv!

Jag använder mig av principer från mental träning som både förstärker och ger bestående utveckling. Läs mer om mental träning här http://www.dusolid.se/mental-traning/

Marita

Du är tillräcklig och att du har tillräckligt för att nå dit du vill! Du behöver bara mod att ta första steget – små, små steg i början och därefter rullar det på!

open-door

Coaching hjälper dig öppna dörrar som finns men som kanske länge varit stängda. När du verkligen kan se och känna vad som finns på andra sidan blir allting klart och tydligt, och det är först då din dröm blir tydlig och kan bli verklighet!