Stresshantering med mental träning och Full Hand

 

Stresshantering, mental träning och självledarskap med Full Hand

Din förmåga att hantera stress beror på hur väl du kan påverka dina tankar. Att bli medveten om vad du tänker är första steget till bättre stresshantering och till ett tryggare, lugnare och säkrare självledarskap, för ökad tillfredsställelse och en känsla av ökad mening i din vardag.

Denna film är hämtad ur programmet Full Hand och är 1 av 32 filmer som hjälper dig bli mer medveten om hur dina tankar och känslor påverkar ditt beteende och hur du genom att förstå dina mentala processer bättre och snabbare når de resultat du så gärna vill ha. Du blir också samtidigt någon att verkligen räkna med för din familj, dina vänner och för ditt team.

En del personer som genomför Full Hand uttrycker att de känner igen innehållet i filmerna och att de redan kan och vet mycket om ledarskap, vilket såklart är mycket positivt. Erfarenheten berättar dock att steget från att veta till att göra är ofta väldigt långt och detta visar sig i dina resultat, och häri ligger utmaningen och även styrkan med programmet. Får du de resultat du verkligen vill få? Har du den respons från din omgivning som du vill ha? Mår du som du vill må? Presterar du på det sätt du tänkt dig eller skulle du prestera annorlunda om du fick bättre förutsättningar?

Full Hand ger

  • ökad medvetenhet, förståelse/insikt, tydlighet, mål- och lösningsfokus och ökad handlingskraft

som leder till

  • bättre kommunikation och samarbete, snabbare prioritering och beslut, en bekväm känsla av säkerhet och hanterbarhet, samt bättre stresshantering och ökad glädje

Våga introducera Full Hand i ditt liv och i din verksamhet.

Läs mer om programmet under Full Hand http://www.dusolid.se/full-hand . Där får du också tillgång till ytterligare två filmer hämtade från programmet, ”Mental grundträning 1” och ”Tacksamhet”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *