Peter Sundfeldt och DuSolid en framgångsförklaring inom mental träning

 

Peter Sundfeldt är kanske mest känd för sina intervjuer och program inom motorvärlden där han varit verksam under många år och levererat många spännande och intressanta reportage. Även om motorsportens mest tävlingsinriktade kategori till det yttre ofta visar och plockar fram en tuff, hård och ytlig sida, så kräver själva utövandet av sporten en väl balanserad insida och en inre mental stabilitet. Extrem närvaro, en känsla för rätt timing och en förmåga att koppla bort yttre och inre negativ stress är avgörande faktorer för varje förares framgång. Med sin varma personlighet och med en trygghet i rösten lockar Peter fram den äkta personen bakom ratten och ger publiken en öppen och nära upplevelse. Det du kanske inte vet om Peter är att han även gör podcasts där lyssnarna får ta del av både kända och okända personers ärliga insikter och deras äkta livsresor.

Från och med januari 2018 får du nu möjligheten att lyssna på Peter där han i programmet Full Hand bland annat pratar om mental träning, självkänsla, närvaro, lycka, stress och stresshantering, som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Vi ser fram emot ett spännande och lyckat samarbete.

Här nedan är Peter ”in action” där han visar prov på sitt engagemang för både människan och maskinen. Reportaget visar bland annat vikten av att vara medveten om sin talang för att få en bestående kontinuerlig utveckling och en långsiktig framgång. I Full Hand möter du Peter med samma engagemang men på ett nytt, annorlunda och inspirerande sätt, som kan ge dig en bra start mot nya mål för att nå de resultat du redan längtar efter.

Gör en bra dag idag,

Marita

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *