Engagemang och motivation – alla vill ha det och vi kan få det!

Det pratas och skrivs mycket om engagemang och motivation och dessa ord har flera nyanser av definition och innebörd, och betyder säkert något olika för dig i jämförelse med vad det betyder för andra. Oavsett nyans så är det viktigt att vi får känna både engagemang och motivation i våra liv, lika viktigt som det är att vi tar pauser för reflektion – en kort avstämning med oss själva för att bara vara och för att känna efter om allt känns bra.

För mig betyder engagemang att vara både fysiskt och mentalt närvarande för att du är genuint intresserad. Motivation är en signal utifrån en attraktiv målbild, eller ett behov, som väcker en drivkraft i dig. Engagemang och motivation finns i oss alla och vi har det ibland ofta och ibland inte alls, och utmaningen ligger i att få dem oftare och att bli mer bestående. Vägen dit är först och främst ett val och därefter en utmanande träning mot en trygg och säker självbild och en tydlig målbild med en djärv attityd!

När du är beredd så finns vi här för dig, teamet, ledningsgruppen och organisationen och lär ut verktygen för ökad insikt, tydlighet och individuellt ansvarstagande, samt en oemotståndlig energi som skapar resurser som du inte ens trodde fanns. Attityder som tidigare begränsat och försvårat blir nu istället till möjligheter och till spännande utmaningar som gör att du äntligen når de resultat du redan längtar efter!

Marita

Låt idag bli en dag att stolt minnas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *