Engagemang på dina villkor!

Är du en eldsjäl eller tidsoptimist eller kanske både och?

Räcker din tid inte till för allt du vill göra, och känner du dig stressad även om du både älskar och väljer det du gör?

Du är då säkert en person som är engagerad på ett, många eller förmodligen alldeles för många sätt!

Engagemang är din tid och din energi med både fysisk och mental närvaro för att du är genuint intresserad. I de flesta fall är engagemang både positivt och stimulerande men i takt med att ditt engagemang ökar finns en risk att det långsiktigt får en negativ effekt. Sådant du tidigare gjort med passion och glädje känns nu helt plötsligt annorlunda. Hur blir det så?

Hur ska du veta hur mycket och var du ska lägga ditt engagemang? En stor utmaning för engagerade personer är att prioritera och att vara tydlig med sina långsiktiga mål. Tydlighet kan ge en känsla av begränsning av potential och frihet och är därför något som ofta prioriteras bort. Men tydlighet är en förutsättning för att kunna prioritera. Och för att positiv engagemang inte ska omvandlas till något negativt för dig, så är det viktigt att du är tydlig och att du i tid tar kontroll och styr över din tid och din energi.

Full Hand ger dig verktygen du behöver för att få med den känsla du vill ha i allt ditt engagemang!

Ha det gott!

Marita

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *